Thursday 29 July 2010

Recipe for Lord Smithe Stew

Take a pomengranate and remove the skin, - you can make a delicious tea from pomegranate skin
Boil the seeds and press the flesh through a spoon.
Once the seeds have boiled throw them in the bin.
Discard the flesh and mash a lemon with half a pound of pea juice.
Then use the pea juice to mash a bowl of acorns.
Put the acorns, pea juice and mashed lemon on a first class cruise around the Scilly Isles.
Put in the oven and fry for fifteen months.
Season to taste.
Serve.

Ha ha ha ha haha hahahahahaha ha ha ha hhahhhahahahahah haha ha ha ha hhaaahahahh ha ha ha ha ha ha ha hahahahaha ha aha aha aha ahahahahaha a aha ahahahahaha aha aha ahhahahahahahahahah h ha ha haha ha ha ha ha haha ha ha ha haha ha hahaha ha ha hahahahahahahahaha h aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha haha ha ha ha ha ha ha

No comments:

Post a Comment